Підготовка нової чавунного посуду від ТМ "Біол" без покриття (не емальованому) до застосування

Підготовка нової чавунного посуду без покриття (не емальованому)
до застосування
Будь-яка господиня скаже, що нічого краще і практичніше ніж чавунна посуд бути не може. У звичайному посуді Ваші улюблені страви ніколи не виходити такими смачними і ароматними.
При цьому потрібно пам'ятати, що якщо Ви придбали нову чавунну посуд і поспішайте швидше її перевірити на кухні, дуже важливо перед цим виконати кілька попередніх процедур.
Якщо Ваш вибір припав на посуд з чавуну без будь-якої обробки, необхідно перед початком використання провести певні дії для того, щоб очистити сковороду від машинного масла і підготувати її для подальшого використання. Виконайте їх у такій послідовності:
1. Перед першим використанням виріб необхідно очистити від олії з допомогою будь-сухий матерії.
2. Ретельно вимити гарячою водою з миючим засобом, користуючись при цьому губкою або неметалевою щіткою. Потім витерти насухо.
3. Нагрійте посуд на плиті до температури понад 100 °C і нанесіть на внутрішню поверхню тонкий шар рослинної олії.
Після цієї процедури чавунний посуд готова до використання.
Якщо ви придбали посуд, яка вже пройшла попередню підготовку на заводі, нічого цього робити не потрібно.
В якості прикладу пропонуємо Вам ознайомитися з процесом підготовки чавунної сковороди до застосування у відеоролику від ТМ "Біол".
Тепер ми не сумніваємося, що після прочитаної статті Ви з легкістю впораєтеся з підготовкою будь чавунного посуду до застосування.
Рекомендації по догляду: 1. Не залишайте приготовлену їжу в чавунному посуді для зберігання. 2. Після закінчення приготування їжі, посуд необхідно вимити (по можливості без абразивних миючих засобів), ретельно висушити (краще просушити на плиті, щоб не залишалися краплі вологи, які можуть викликати плями іржі) і нанести тонкий шар рослинного масла. 3. Мити чавунну посуд необхідно тільки вручну, без використання посудомийних машин. Зберігайте чавунну посуд в сухому, вентильованому місці.